Carolina Hurricanes neuvottelee parhaillaan jatkosopimuksesta nuoren tshekkihyökkääjä Martin Necasin kanssa.

Necasin tulevan sopimuksen vuosipalkan arvioidaan pyörivän kolmen miljoonan dollarin paikkeilla. Tämä pakottaisi Hurricanesin pelaajakaupoille ennen kauden alkua, sillä joukkueella on vain 1,88 miljoonaa dollaria vapaata tilaa palkkakaton alla.

Hurricanesin GM Don Waddellin mukaan seura saattaa käyttää hyväkseen offseasonin toista buyout-ikkunaa, jossa se voisi ostaa jonkun kallispalkkaisen pelaajan ulos sopimuksestaan. Toisin sanoen pelaajan, joka tienaa kaudessa yli neljä miljoonaa dollaria.

TSN:n mukaan todennäköisin ulososton kohteeksi joutuva pelaaja on 32-vuotias konkaripuolustaja Jake Gardiner. Sopimuksensa viimeisestä kaudesta 4,05 miljoonaa taalaa tienaava jenkki oli koko viime kauden pelaamatta lonkka- ja selkäleikkausten johdosta.

Hurricanesin palkkabudjettia rasittavat kesän isot hankinnat, joihin lukeutuvat Max Pacioretty, Ondrej Kase sekä Brent Burns.