Ilveksen ensi kauden kapteenisto on nyt selvillä. Kapteenin tehtäviä hoitaa jatkossakin Eemeli Suomi, kun taas varakapteenin rooleihin on valittu Petri Kontiola, Tommi Tikka sekä Joona Ikonen.

Alkava kausi on Suomelle jo viides perättäinen Ilveksen kapteenina. Näin ollen hänestä tulee vasta Ilveksen historian kolmas pelaaja, joka saa kunnian kipparoida joukkuetta viidettä kauttaan putkeen. Aiemmin vastaavaan saavutukseen ovat yltäneet vain Lasse Oksanen ja Raimo Helminen.

Ilveksessä toisen kautensa aloittava Kontiola toimi varakapteenina myös viime kaudella. Hän on aiemmalla urallaan kuulunut kapteenistoon myöskin HPK:ssa ja Leijonissa. Tulevaksi kaudeksi Ilveksen riveihin siirtynyt Tikka oli HPK:n varakapteeni kahdella viime kaudella. Ilves-kasvatti Ikonen valittiin puolestaan ensimmäistä kertaa koskaan joukkueen kapteenistoon.