Calgary Flames on solminut kaksi tärkeää ja rahakasta jatkosopimusta NHL:ssä.

Aiemmin kesämarkkinoilla kaksi tärkeintä hyökkääjäänsä menettänyt kanadalaisseura solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen taiturimaisen hyökkääjä Andrew Mangiapanen kanssa. 26-vuotias laitahyökkääjä tienaa tuoreesta sopimuksestaan 5,8 miljoonaa dollaria kaudessa. Pienikokoisen taiturin edellinen sopimus takasi pelaajalle 2,45 miljoonan dollarin kausitulot, joten Mangiapanen palkka yli kaksinkertaistui tuoreen diilin myötä.

Mangiapane pelasi viime kaudella 82 runkosarjapeliä tehoin 35+20=55. Kanadalaispelurin sopimuksen arvo oli tarkoitus ratkaista välimieskäsittelyssä 5. elokuuta.

Flames signasi samalla kertaa myös toisen tärkeän palasen, kun se solmi kaksivuotisen jatkon ruotsalaisen Oliver Kylingtonin kanssa. Viime kaudella läpimurtonsa NHL:ssä tehnyt 25-vuotias puolustaja tienaa tuoreesta diilistään 2,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Kylington pelasi päättyneellä NHL-sesongilla 73 runkosarjapeliä tehoin 9+22=31. Kyseessä oli samalla miehen ensimmäinen kokonainen kausi NHL:n puolella.

Flamesillä on nyt 2,7 miljoonaa taalaa pelivaraa palkkakattonsa alla. Joukkueen runko vaikuttaisi viimeisimpien sopimusten myötä valmiilta uuteen kauteen.