Leijonien paidassa olympia- ja MM-kultaa urallaan voittanut Leo Komarov on yhä ilman uutta seuraa.

KHL-sopimuksensa Venäjän aloittaman sodan jälkeen purkanut Komarov paljastaa Ylelle antamassaan haastattelussa miettivänsä jopa uransa päättämistä. Pelaamisen jatkaminen tulevalla kaudella on kuitenkin ainakin toistaiseksi todennäköisin vaihtoehto.

– Minulla on muutamia vaihtoehtoja mistä valita, mutta on vaikea tehdä päätöstä siitä missä haluaisin pelata. Suurella todennäköisyydellä kuitenkin pelaan tulevalla kaudella. Kyllä ajatus (lopettamisesta) on käynyt mielessä, mutta olen harjoitellut kovaa ja olen valmis.

35-vuotiaan Komarovin mukaan jopa paluu NHL:ään on mahdollista.

– Mahdollisuus on olemassa. Katsotaan mitä tapahtuu, Komarov kommentoi ja myöntää perään myös pelaamisen Suomen Liigassa lukeutuvan vaihtoehtoihinsa.

Komarov edusti viime kaudella New York Islandersia sekä Pietarin SKA:ta.