Tampa Bay Lightning on valmis isoon peliliikkeeseen rakentaakseen kilpailukykyisen joukkueen jälleen ensi kaudelle.

Kanadalaisen mediajätti Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Lightning kaupittelee 6,75 miljoonan taalan vuosipalkkaa nauttiva puolustaja Ryan McDonagh’ia muille seuroille kesän markkinoilla. 33-vuotiaan puolustajan sopimus umpeutuu vasta kesällä 2026, minkä vuoksi seuran olisi todennäköisesti sisällytettävä kauppaan ainakin yksi varausvuoro.

– Lightning työskentelee McDonaghin leirin kanssa tiedustellakseen, mihin seuraan pelaaja voisi siirtyä, Friedman paljastaa täyden siirtokiellon sopimukseensa neuvotelleen jenkkitähden tilanteesta, Friedman paljastaa.

NHL:n minidynastiassa ollaan oltu tyytyväisiä päättyneen kauden runkosarjassa 71 peliä tehoin 4+22=26 pelanneen puolustajan otteisiin, mutta tukala palkkakattotilanne on pakottamassa osapuolet eri teille.