Tampa Bay Lightning ja Nashville Predators ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Kokenut puolustaja Ryan McDonagh siirtyy Predatorsin riveihin, kun taas Lightning saa vastineeksi puolustaja Philippe Myersin sekä hyökkääjä Grant Mismashin.

33-vuotias McDonagh edusti Tampaa hieman yli neljän kauden ajan, joista kolmena kautena hän toimi joukkueen varakapteenina. Hän voitti joukkueen mukana myös kaksi Stanley Cupia. NHL-urallaan mies on pelannut kaikkiaan 783 runkosarjaottelua (71+266=337) sekä 185 pudotuspeliottelua (12+52=64). NHL:ssä hän on edustanut myös New York Rangersia, jonka kapteenin tehtäviä hän hoiti neljä kautta.

25-vuotias Myers pelasi menneellä kaudella 27 NHL-ottelua pistein 1+3 sekä 16 AHL-ottelua Toronto Marliesissa pistein 2+5. Hän on edustanut NHL:ssä myös Philadelphia Flyersia. Mismash ei ole pelannut urallaan taalaliigassa. Viime kaudella hän pelasi AHL:ssä Milwaukee Admiralsissa 57 ottelua tehoin 6+6.