New York Rangersin kesän 2018 ykkösvaraus, NHL Draftin 9. pelaajana kyseisenä vuonna varattu Vitali Kravtsov ei ole saanut uraansa lentoon Pohjois-Amerikassa.

22-vuotias tuittupää hakee jälleen tulevalla kaudella pelipaikkaa Rangersin miehistöstä. Match TV:n Dimitri Ponomarenkon mukaan suurin syy superlupauksen floppaamiseen NHL:ssä löytyy nuorukaisen korvien välistä.

– Kravtsovin kohdalla on korostettava kahta asiaa: hänen peliään sekä pääkoppaansa. Jos hän haluaa todella tehdä uran NHL:ssä, hänen pitäisi ryhtyä hommiin, eikä esittää Rangersille uhkavaatimuksia. Hänen on ymmärrettävä, ettei hänen sukunimensä ole McDavid. Tai Mogilni. Jos teet 72 maalia kaudessa, asia on kunnossa. Mutta jos hän haluaa pelata ulkomailla, kaikki riippuu siitä, minkä hinnan hän on valmis maksamaan siitä. Hänen taitonsa ovat vertaansa vailla, kiekkotoimittaja arvioi.

Ponomarenko muistuttaa, että Kravtsov on jo todistanut tasonsa KHL:ssä, jossa nuorukainen otti seuransa Traktorin reppuselkäänsä 2018 pudotuspeleissä miehen mätettyä 16 ottelussa 11 tehopistettä.