Kaksi Stanley Cupia Tampa Bay Lightningin riveissä voittanut tähtipuolustaja Mihail Sergatsjov allekirjoitti aiemmin heinäkuussa seuransa kanssa 8-vuotisen ja 68 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Vielä viime kaudesta 4,8 miljoonaa taalaa tienannut 24-vuotias kuittaa ensi kaudesta muhkeat 8,5 miljoonaa.

Mies paljastaa nyt Match TV:lle yksityiskohtia sopimuksen allekirjoitushetkeltä.

– Sopimus lähetettiin minulle, kun olin lomalla Meksikossa. Allekirjoitin sen netin kautta. Olin shokissa! Tuo on valtava määrä rahaa. Toisaalta tajusin nopeasti, että joukkue haluaa pitää minut riveissään pitkään. He olivat valmiita antamaan tuollaisen rahamäärän ja hyvän roolin, joten motivaationi kasvoi vielä entisestään, puolustaja kertaa.

Sergatsjov paljastaa myös, että Venäjän sodasta johtuen mies ei aio matkustaa lainkaan kotimaahansa tänä kesänä. NHL:ään sopimuksen solmineen KHL:n tähtivahti Ivan Fedotovin pakkokomennus armeijaan on saanut samat reaktion aikaan myös monessa muussa NHL-tähdessä.