Nazem Kadri on eittämättä yksi tämän kesän suurimmista nimistä NHL:n pelaajamarkkinoilla. Vapaaksi agentiksi ensi keskiviikkona päätynevän tuoreen Stanley Cup -voittajan perässä on raportoidusti kolme joukkuetta.

Sportsnet 590 The Fan -podcastissä kerrottiin Kadrin tulevan sopimuksen olevan mitä tahansa kahdeksan ja kymmenen miljoonan dollarin välillä. Nick Kypreos kertoo kuulleensa Seattle Krakenin, Boston Bruinsin ja Arizona Coyotesin olevan valmiita tarjoamaan edellä mainitun summan Colorado Avalanchen huippusentteristä.

Yllättävin kolmikosta on ehdottomasti Coyotes, jonka uudelleenrakennus on ollut pitkään täysin alkutekijöissään. Kypreosin mukaan motiivina on saada joukkueen kannattajat uskomaan, että se on tosissaan uudelleenrakennuksesta huolimatta.

Elliotte Friedman tuo Bruinsista esille näkökulman, että se voi tarjota Kadrille sopimusta vasta, kun David Pastrnakin aikeista on lisätietoa. Arvostettu NHL-toimittaja tuo esiin myös Washington Capitalsin, jonka hän uskoo havittelevan kiisteltyä supertähteä, mikäli se uskoo Nicklas Bäckströmin pelaajauran olevan ohi.