Venäläisten suosimassa Telegramissä on tuotu julki yllättäviä uutisia KHL:stä. Aleksei Jemelin ja Nikolai Zherdev ovat Dinamo Minskin harjoitusvahvuudessa.

Jemelin on vaikuttanut viime vuodet Avangard Omskissa. Kahden kauden kapteeniuden jälkeen C-kirjain otettiin 36-vuotiaan konkarin rinnasta pois edelliskauden päätyttyä pudotuspeleissä ennenaikaisesti sairauskohtauksen seurauksena. Sairauskohtauksen syistä liikkuu monenlaista tietoa.

Zherdev on 37 vuoden ikäänsäkin nähden todella kaukana parhaiden pelivuosiensa tasosta. Viime kausi päättyi AlpsHL:ssä, jonka lisäksi kolmen viime kauden aikana otteluita on kertynyt yhteensä 39 kappaletta.

Viime aikoina kaksi kautta kokonaan väliin jättänyt Zherdev on Columbus Blue Jacketsin nelosvaraus vuodelta 2003. Entinen superlupaus oli uransa huipulla 23-vuotiaana kaudella 2007-08, jolloin 82 ottelussa kerääntyivät tehopisteet 26+35=61. Tämä olikin palkkakiistojen vuoksi venäläishyökkääjän kolmanneksi viimeinen kausi NHL:ssä, ja pian kaksinkertainen maailmanmestari ajautuikin KHL:n rivihyökkääjäksi ja lopulta AlpsHL:ään.