Carolina Hurricanes menetti juuri puolustuksestaan Tony DeAngelon, joka siirtyi Philadelphia Flyersin riveihin. Hän allekirjoitti myöskin kaksivuotisen sopimuksen Flyersin kanssa. Sen arvo on yhteensä kymmenen miljoonaa dollaria.

26-vuotias DeAngelo mätti menneellä kaudella 64 otteluun tehopisteet 10+41=51. Hän oli joukkueensa tehokkain puolustaja. Pudotuspeleissä hän viimeisteli 14 otteluun tehot 1+9.

Nyt Hurricanesin ensisijainen tavoite onkin löytää puolustukseensa sopiva korvaaja DeAngelolle. TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi Twitterissä, että Hurricanes on kiinnittänyt huomionsa erityisesti kahteen puolustajaan. He ovat San Jose Sharksin Brent Burns sekä Montreal Canadiensin Jeff Petry.

Kokenut Burns tienaa nykyisellä sopimuksellaan kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta ja pahvi kattaa vuoteen 2025 saakka. 37-vuotias puolustaja kirjautti menneellä kaudella 82 otteluun tehopisteet 10+44=54.

34-vuotiaan Petryn sopimus on voimassa niin ikään vuoteen 2025 asti. Hänen kausitienestinsä ovat 6,25 miljoonaa dollaria. Viime kaudella Petry tehtaili 68 otteluun pisteet 6+21=27.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
The Hurricanes have made replacing Tony DeAngelo on the right side a top priority. Two players I believe they've kicked tires on: Brent Burns and Jeff Petry.
There are other trade options as well, but something to file away.
@TSNHockey @TheAthletic