Pelaajauransa jo päättänyt NHL-tappelija sekä kulttipelaajana tunnettu John Scott viestitti karuja terveisiä Toronto Maple Leafsille sekä heidän faneilleen omalla Twitter-tilillään. Miehen twiitti on saavuttanut yli 5 000 tykkäystä ja yli 400 kommenttia.

– Toivon, että Leafs-fanit katsovat tätä Calgaryn tilannetta ja ymmärtävät, että tämä on välähdys heidän tulevaisuudestaan, Scott kirjoitti.

Scott viittasi Calgaryn tilanteella joukkueen kokemiin koviin menetyksiin. Ensin Flamesin ykköstähti Johnny Gaudreau jätti seuran ja siirtyi Columbus Blue Jacketsin riveihin. Lisäksi joukkue on menettämässä myös toiseksi parhaan pistemiehensä Matthew Tkachukin, joka on ilmoittanut ettei aio tehdä pitkää jatkosopimusta Flamesin kanssa.

Näin ollen Scott vihjaa, että Toronto on kokemassa vastaavan kokoluokan menetyksiä tulevaisuudessa. Joukkueen kärkiosaston muodostavat tällä hetkellä Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander sekä John Tavares.