Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nazem Kadrin viimeisimmät viikot ovat olleet hyvin tapahtumarikkaita.

31-vuotias hyökkääjä oli joukkueensa kokoonpanossa NHL:n pudotuspeleissä aina konferenssifinaalien kolmanteen otteluun saakka. Tuossa ottelussa Kadri loukkaantui, minkä seurauksena miehelle tehtiin leikkaus peukaloon. Kadrin kauden pelättiin jo olevan ohi tuossa vaiheessa.

Kadri oli lopulta sivussa joukkueensa neljä seuraavaa ottelua ja palasi kokoonpanoon Stanley Cup -finaalien neljännessä ottelussa, jonka hän myöskin ratkaisi jatkoajalla. Coloradon kausi päättyi lopulta Stanley Cupin voittoon kuuden finaaliottelun jälkeen.

Kadri julkaisi Instagram-tilillään hiljattain tunteikkaan kuvaparin viimeisimmistä viikoistaan. Ensimmäisessä kuvassa hän makaa sairaalan sängyllä, kun taas toisessa hän nostelee Stanley Cup -pokaalia hymyssä suin.

– Kuinka se alkoi vs. kuinka menee nyt. Aina pitää olla suunnitelmia, älä koskaan menetä toivoa, Kadri kirjoitti päivityksensä yhteyteen.

Pudotuspelien 16 ottelussa Kadri viimeisteli tehopisteet 7+8=15. Runkosarjassa hän tehtaili 71 otteluun komeat pisteet 28+59=87.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.