TPS tiedotti nettisivuillaan, että se on hankkinut riveihinsä 23-vuotiaan maalivahti Lassi Lehtisen vuoden mittaisella sopimuksella.

Molari tulee Turkuun Raumalta, jossa hän juhli Lukon väreissä TPS:ää vastaan Suomen mestaruutta reilu vuosi sitten.

– Lassi oli meille selkeä ja ehdoton ykkösvalinta, kun maalivahtihankinta tuli meille ajankohtaiseksi. Olimme onnekkaita, että tämän tason maalivahti oli vielä vapailla markkinoilla, TPS:n maalivahtivalmentaja Ari Moisanen sekä urheilujohtaja Rauli Urama kertoivat.

Lehtinen valittiin mestaruuskaudella koko kiekkoliigan parhaaksi molariksi.

– On todella hienoa päästää TPS:n ympäristöön ja Moisasen valmennukseen. Haluan kehittyä maalivahtina ja TPS tuntui minulle parhaalta vaihtoehdolta. Enpä voisi tämän enempää olla innoissani tulevasta kaudesta, maalivahti viestitti.