New Jersey Devilsin ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt oli menneen kauden päätteeksi joukkueensa paras pistemies. Hän viimeisteli 76 otteluun runkosarjassa upeat tehopisteet 26+47=73.

23-vuotias Bratt on Devilsin 6. kierroksen (#162) varaus kesän 2016 varaustilaisuudesta. Hänellä on nyt takanaan viisi kautta NHL:ssä, joista hän oli tehnyt ennen viime kautta jokaisella kaudella noin 30 tehopistettä. Nuorukaisen aiempi yhden kauden piste-ennätys oli debyyttikaudelta 2017-18, jolloin hän mätti 74 otteluun pisteet 13+22=35, joten mennyt kausi oli hänen osaltaan todellinen läpimurto.

Brattin sopimus päättyi kuluneeseen kauteen. Se oli kaksivuotinen ja sillä hän tienasi 2,75 miljoonaa dollaria per kausi. Nyt hyökkääjää odottaakin huomattava korotus palkkaan sekä pitkä jatkosopimus Devilsin kanssa.

– Hän on iso osa tulevaisuuttamme. Hän on mahtava nuori pelaaja. Haluamme Jesperin tänne pitkäksi aikaa. Se on minun tehtäväni, tehdä sopimus hänen agenttinsa kanssa, Devilsin GM Tom Fitzgerald oli sanonut toimittaja Amanda Steinille.

Kiekkosivusto Evolving Hockeyn ennusteen mukaan Bratt tulisi allekirjoittamaan Devilsin kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen, joka takaisi hänelle peräti 5,6 miljoonan dollarin kausitienestit. The Athleticin toimittaja Shayna Goldmanin mukaan kyseinen lukema saattaa puolestaan olla jopa lähempänä seitsemää miljoonaa dollaria.