Juho Markkanen ei pelaa ensi kaudella enää SaiPan organisaatiossa. Uudeksi työnantajaksi valikoitui Eisbären Berlin.

Markkanen oli jo viime kaudella lainalla ulkomailla, kun nuori suomalainen kävi pelaamassa Sveitsin kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Keski-Euroopassa kuuden ottelun verran piipahtanut 20-vuotias EV Zug -kasvatti torjui SaiPassa 15 ottelussa pysäyttäen 87,3 prosenttia kohtaamistaan laukauksista.

Saksan suurseura Eisbärenissä Markkasen kilpailijat ovat hyvin saman ikäisiä. Lukossa piipahtanut, kaksi viime kautta maan kahdella korkeimmalla sarjatasolla liki tasamääräisesti esiintynyt Tobias Ancicka on 21-vuotias ja Carolina Hurricanesin viime vuoden kuudennen kierroksen varaus Nikita Quapp on 19-vuotias. DEL:n kestomenestyjä nähdään toisen perättäisen mestaruutensa myötä tulevalla kaudella CHL:ssä.

Stanley Cup -finaaleissa torjuneen Jussi Markkasen poika on Los Angeles Kingsin neljännen kierroksen varaus kahden vuoden takaa.

Korjattu 15.6. kello 16:52: Kyseessä lainasopimus.