Ruotsalaistykki vaihtamassa seuraa NHL:ssä? Jesse Puljujärvi mahdollinen korvaaja

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators on vaikeassa paikassa. NHL-seura menettää todennäköisesti ykköshyökkääjänsä Filip Forsbergin tänä kesänä. Forsbergin sopimus päättyi tähän kauteen, ja hän on rajoittamaton vapaa agentti.

Forsberg oli tällä kaudella Nashvillen paras maalintekijä. 69 ottelussa ruotsalainen paukutti tehot 42+42=84.

The Athleticin toimittaja Adam Vinganin mukaan Nashville yrittää vielä saada Forsbergia jäämään, mutta seuran on katsottava vakavissaan myös muita vaihtoehtoja. Mahdollisiksi korvaajiksi Vingan listaa Valeri Nitshushkinin, David Pastrnakin sekä Jesse Puljujärven.

Näistä nimistä Puljujärvi olisi selvästi edullisin vaihtoehto. Suomalainen sopisi hyvin Nashvillen puolustavaan pelitapaan, mutta seura kaipaisi ennen kaikkea maalintekovoimaa, jota Puljujärvi ei juuri tuo.