Pitäisikö Edmontonin kaupata Jesse Puljujärvi? Näin vastaa Kiekkoraamattu

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on jälleen tänä kesänä selkä seinää vasten palkkakattotilanteensa kanssa. Palkkakatossa ei ole tilaa kaikille tarpeellisille jatkosopimuksille, joten joku täytyy kaupata. Yksi todennäköisimmistä nimistä on Jesse Puljujärvi.

Kiekkoraamatuksi usein kutsuttu The Hockey News kirjoitti laajan artikkelin Puljujärven mahdollisesta kauppaamisesta. Artikkelissa suitsutettiin suomalaishyökkääjän puolustustyöskentelyä. Hyökkäyspelin tehokkuudessa puolestaan olisi paljon parantamisen varaa.

The Hockey Newsin mielipide oli selvä. Puljujärvestä ei tulisi luopua. Sen sijaan olisi kaksi sopimusta, joista Edmontonin pitäisi päästä eroon.

Ken Hollandin prioriteetti pitäisi olla hankkiutua eroon Zack Kassianin tai Tyson Barrien sopimuksista eikä Puljujärven, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.