Oho! John Tortorellan suututtama pelaaja lähetti tylyt terveiset Philadelphiaan

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers tiedotti torstaina tehneensä nelivuotisen sopimuksen päävalmentaja John Tortorellan kanssa. Tortorella on tehnyt pitkän uransa aikana useita vihollisia, joten rekrytointi herätti runsaasti mielipiteitä.

Yksi Tortorellan suututtama pelaaja on hyökkääjä Brandon Dubinsky. Tortorella valmensi Dubinskya sekä New York Rangersissa että Columbus Blue Jacketsissa.

Tortorella-uutisen jälkeen Dubinsky lähetti tylyt terveiset Philadelphiaan.

– Rukouksia Philadelphia Flyersin pelaajien puolesta, Dubinsky kirjoittaa Twitterissä.

Tortorellan ja Dubinskyn yhteistyö ei toiminut Columbuksessa. Tähtihyökkääjän rooli pieneni vuosi vuodelta ja tehotkin katosivat. Viimeiset kaksi kauttaan Dubinsky oli kokonaan pelaamatta. Vuonna 2021 hän siirtyi eläkkeelle.