Neuvottelut jumissa! Jarmo Kekäläinen otti tiukan linjan Patrik Laineen kohdalla – toivoo suomalaistykiltä yhtä palvelusta

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin ja Patrik Laineen väliset sopimusneuvottelut ovat menneet siihen pisteeseen, ettei uutta sopimusta kannata ihan heti odottaa.

Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen puheista voi päätellä, että osapuolet ovat vielä kaukana yhteisymmärryksestä.

– Tämä on vain yksi näistä jutuista. Tässä tulee kestämään aikaa todennäköisesti, Kekäläinen sanoi The Athletic -sivustolle.

The Athleticin mukaan Kekäläinen ja Laine ovat käyneet onnistuneita neuvotteluja sopimuksen pituuden eri vaihtoehdoista, mutta osapuolten suurin haaste on selkeästi Laineen palkan suuruus.

Kekäläinen toivoo ratkaisun olevan se, että Laine tulisi hieman vastaan palkkatoiveissaan.

– Heillä on heidän ajatuksensa, ja meillä on meidän ajatuksemme. Meidän tavoitteemme on saada kaikki palaset sopimaan, jotta pystyisimme kasaamaan mestarijoukkueen. Me uskomme reiluihin sopimuksiin, mutta jätkien täytyy ymmärtää se, että hekin haluavat paremman joukkueen ympärilleen. Tässä kohtaa tarvitaan pienimuotoisia kompromisseja (sopimuksen suhteen), Kekäläinen linjasi.

Laineen tähän kauteen päättyvä sopimus takasi hänelle 7,5 miljoonan dollarin palkkatulot. Suomalaistykki teki tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 56 ottelussa 26 maalia ja 56 tehopistettä.