Liigajoukkue Ässät tiedotti nettisivuillaan, että pohjoisamerikkalaisen ECHL:n viime kauden MVP-pelaaja Will Graber siirtyy Poriin 1+1-vuotisella pahvilla.

26-vuotias sentteri iski viime kaudella kaikkiaan 66 Fort Wayne Kometsin matsissa hurjat pisteet 28+59=87 (+34).

– Saamme kokoa, ulottuvuutta ja taitoa. Will on ollut viime kausina yli 50-prosenttinen aloittaja, pelannut urallaan sekä ylivoimaa että alivoimaa. Monipuolisuudesta kertoo, että hän on pelannut myös pakkina, kun on tarvittu, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

– Saimme hänestä hyvät suositukset sekä yliopistovalmentajilta että hänen viime kauden päävalmentajaltaan. Luonnetta ja persoonaa nostettiin joka paikassa. Olen todella tyytyväinen, että saimme hänet Ässiin.

Yhdysvaltalainen Graber koki tuoreimman siirron parhaana ratkaisuna uransa kannalta. Kyseessä on hyvin liikkuva kahden suunnan sentteri, joka tykkää pitää kiekkoa ja luoda aikaa sekä tilaa ketjukavereille.

– Ässissä näen hyvän mahdollisuuden kehittyä entisestään pelaajana, ja toivon ottavani täällä seuraavan askeleen. Odotan myös innolla, että pääsen tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja uuteen maahan.