NHL:n parhaana puolustajana kertaalleen urallaan palkittu konkaripuolustaja P.K. Subban on vaihtamassa joukkuetta, kertovat useat Pohjois-Amerikan kiekkolähteet.

33-vuotiaan Subbanin 8-vuotinen ja yhdeksän miljoonan dollarin vuositulot taannut jättisopimus umpeutui tähän kauteen, eikä New Jersey Devils ole näillä näkymin tarjoamassa jatkoa seuraa kolmen kauden ajan edustaneelle kanadalaiselle. Subbanin tuleva seura saattaa silti löytyä itäisestä konferenssista, sillä Expected Buffalo -podcastin Chad Dedominicisin mukaan Buffalo Sabres on tarjoamassa kiekolliselle puolustajalle sopimusta.

Samaisen lähteen mukaan Sabres etsii lisäksi uutta ykkösmaalivahtia ja seurajohto olisikin jo iskenyt silmänsä Toronto Maple Leafsistä todennäköisesti vapautuvaan Jack Campbelliin, joka vaatii tiettävästi uuteen sopimukseensa viiden miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Vahvistuksia Sabres totisesti kaipaakin. Joukkue on nähty NHL:n pudotuspeleissä viimeksi keväällä 2011.