Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven yhteinen matka on näillä näkymin päättymässä tähän kesään.

TSN:n Oilersin sisäpiiritoimittaja Tom Gazzolan mukaan Puljuärvi ja Oilers olisivat molemmat valmiita muutokselle.

– Olisin yllättynyt, jos Puljujärvi jatkaisi Oilersissa ensi kaudella. Oilersin ja Puljujärvi ovat yhteisymmärryksessä, että maisemanvaihto olisi hyvä ratkaisu molemmille osapuolille. He yrittivät saada asioita toimimaan, mutta nyt on aika jatkaa matkaa ja uskon, että molemmat haluavat sitä, Gazzola kertoo The Oil Stream -podcastissa.

Gazzolan mukaan Puljujärvellä on ollut vaikeuksia integroitua muun Oilers-joukkueen mukaan.

– Puljujärvi nähdään hauskana poikana, mutta hän ei siltikään näiden vuosien jälkeen ole läheinen joukkuetovereidensa kanssa, toimittaja huomautti.

Puljujärven nykyinen NHL-sopimus päättyy heinäkuussa. Suomalaishyökkääjä aloitti päättyneen kauden loistavasti, mutta meno hyytyi helmikuussa uuden valmentajan Jay Woodcroftin tultua sisään. Pudotuspeleissä Puljujärven peliaika romahti ja vastuuta tuli lähinnä alemmissa ketjuissa.