Washington Capitals saattaa havitella isoa täsmävahvistusta hyökkäykseensä tänä kesänä.

Match TV -kanavan mukaan Capitals yritti hankkia kohuhyökkääjä Evander Kanen pääkaupunkiin tammikuussa, jolloin jopa Aleksandr Ovetshkin soitti miehelle ja yritti taivutella tätä tutkaparikseen. Kane valitsi lopulta seurakseen Edmonton Oilersin, jossa tämä pääsi pelaamaan NHL:n valovoimaisimman megatähden, Connor McDavidin rinnalla.

– Ovetshkin halusi Kanen Capitalsiin. Washington oli tammikuussa kiinnostunut hankkimaan Kanen ykkösketjunsa laidalle, jolloin joukkue olisi voinut peluuttaa ykkösessä Ovetshkinia, Jevgeni Kuznetsovia sekä Kanea, Match TV:n Pavel Lysenkov paljastaa.

Kanen kausi Oilersin riveissä oli onnistunut. Mies nakutteli runkosarjassa pelaamissaan 43 pelissä 39 pistettä ja paransi vauhtiaan pudotuspeleissä iskemällä 15 peliin peräti 13 maalia ja 17 tehopistettä. Tänä kesänä Kane saattaakin saada jälleen tarjouksen Capitalsin suunnalta.