Ilta-Sanomat uutisoi, että tiistaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa käsiteltiin pahoinpitelytapausta, jossa syytettynä oli suomalainen ex-jääkiekkoilija ja nykyinen valmentaja Miika Elomo.

Syytteen mukaan Elomo oli uhannut tappaa puolisonsa parin yhteisessä asunnossa. Miestä syytetään puolisonsa kuristamisesta sekä veitsellä viiltämisestä. Tapahtumat sijoittuvat vuoden 2019 kesäkuuhun.

Käsittely on kuitenkin saanut yllätyskäänteen: puoliso nimittäin kielsi kaiken tapahtuneen. Hän oikaisi, että kädessä ollut naarmu ei olisi tullut veitsestä vaan se olisi koiran aiheuttama. Lisäksi hän kertoi soittaneensa hätäkeskukseen ainoastaan sen vuoksi, että kaksikon välillä ollut riita saataisiin päätökseen.

Käsittelyssä soitetussa hätäpuhelussa itkuinen nainen oli kuitenkin sanonut puhelimeen, että Elomo heilui veitsen kanssa. Paikalle saapui tuolloin poliisipartio, jolle nainen kertoi myöskin, että Elomo käyttäytyi väkivaltaisesti ja aggressiivisesti.

Vielä Elomon kuulustelujen aikaan pari kävi aggressiivista viestinvaihtoa, mutta nainen kielsi omissa kuulusteluissaan kaiken tapahtuneen. Hänen mukaansa asiaa on paisuteltu ja hän ihmetteli miksi asia on edennyt käräjille. Hän oli myös ehdottanut poliisille, että Elomon sijaan saisi itse sakot perättömästä ilmiannosta.

Elomon mukaan tapauksessa on tehty kärpäsestä härkänen. Hänen mielestään syytteet ovat täysin pöyristyttäviä.

45-vuotias Elomo on tehnyt valmennushommia viimeiset kymmenen vuotta. Hänet on nähty muun muassa TPS:n, TUTO Hockeyn ja norjalaisseura Storhamarin päävalmentajana sekä TPS:n ja Nuorten Leijonien apuvalmentajana. Hänellä on ensi kauden kattava päävalmentajasopimus puolalaisseura STS Sanokin kanssa.