Edmonton Oilersin on huhuttu tehtailevan kallista jatkosopimusta Evander Kanelle. Voimahyökkääjän tuleva palkka olisi 7 miljoonan dollarin tuntumassa.

Kane on kuitenkin vapaa agentti. Hän on vapaa siirtymään kesän aikana minne tahansa. Mikään ei ole siis tässä vaiheessa varmaa.

Kane julkaisi Twitterissä koosteen ajastaan Edmontonissa. Hänestä oli kuvia fanien sekä joukkuekavereiden kanssa. Kirjoituksessaan Kane kiitti kaupunkia hienosta ajasta. Julkaisu käynnisti välittömästi spekulaatiot siitä, että Kane olisi siirtymässä muualle.

– Kiitos kaikille teille faneille, jotka tuitte minua tänä vuonna. Kiitän myös kaikkia epäilijöitäni. Edmontonin joukkuekaverini, arvostan teistä jokaista, kun toivotitte minut tervetulleeksi ja otitte minut vastaan aidosti. Olen kiitollinen, että minulla on ollu mahdollisuus pelata näin sitoutuneiden, työteliäiden ja uskollisten miesten kanssa, Kane kirjoittaa.

– Edmonton Oilers on kovan luokan organisaatio, jolla on hieno henkilökunta. Kiitän heitä mahdollisuudesta pelata näin historialliselle seuralle. Kiitän myös Edmontonin faneja, että olette kohdelleet minua ja perhettäni ystävyydellä ja kunnioituksella.