Colorado Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon aikoo viedä Stanley Cup -pokaalin kesällä kotikaupunkiinsa Nova Scotiaan, josta on kotoisin myös miehen hyvä ystävä, Pittsburgh Penguinsissä kolme mestaruutta voittanut Sidney Crosby.

MacKinnon aikookin pyytää Crosbyn mukaan omiin mestaruusjuhliinsa kesällä. Syykin on selvä.

– Olen ollut kännisin kaveri kaksissa hänen mestaruusjuhlissaan, joten hänen on parasta olla eniten humalassa minun juhlissani, MacKinnon lohkaisi Dynes Sportsille.

Crosby itse onnitteli ystäväänsä tuoreeltaan Avalanchen voiton ratkettua.

– Olen todella iloinen Naten puolesta. Tiedän, kuinka paljon tämä merkitsee hänelle ja hänen perheelleen. Olen nähnyt, kuinka kova työnteko vie tähän pisteeseen ja olen iloinen hänen saadessaan palkintonsa ja kokemuksen kaikesta siitä, mitä voittaminen tuo tullessaan. Se on jotain hyvin erityistä, Crosby onnitteli toista kanadalaista supertähteä.