Colorado löi Tampa Bayn maanrakoon! Mikko Rantanen riehui murskavoiton tehokkaimpana

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche otti viime yönä 7-0 murskavoiton Tampa Bay Lightningista. Colorado johtaa finaalisarjaa puhtaalla pelillä voitoin 2-0.

Colorado dominoi heti ottelun alkuhetkistä alkaen. Joukkue iski illan ensimmäisen maalinsa ennen kuin oli pelattu kolmea minuuttiakaan, eikä tempo missään vaiheessa laskenut. Colorado voitti laukaukset 30-16 numeroin.

Koko ottelun tehokkain pelaaja oli kolme syöttöpistettä kerännyt Mikko Rantanen. 16 pudotuspeliottelussa hän on nyt paukuttanut tehot 5+17=22.

Rantasen komein suoritus oli namupassi Coloradon illan neljänteen maaliin. Hän jakoi kiekon maalin takaa Valeri Nitshushkinille täysin vapaaseen paikkaan maalin edustalle, ja venäläisellä oli helppo työ iskeä kiekko häkkiin.