Florida Panthersin Anton Lundell pelasi NHL:ssä upean tulokaskauden, kun hän iski kaikkiaan 74 ottelussa tehot 19+26=45 (+32). Pelaaja loisti etenkin kokonaisvaltaisessa tekemisessä.

20-vuotias nöyrä suurlupaus lähetti kiitokset pantteripaitojen kippari Aleksander Barkoville.

– Hänellä oli todella suuri merkitys. Opin häneltä paljon elämisestä ja pelaamisesta. Hän on todella hyvä pelaaja ja tyyppi, ja meistä tulikin heti hyvät kaverit. Hänen avullaan aloin tuntea oloni mukavaksi täällä, ja sillä oli iso merkitys siinä, miten pelit menivät, Lundell kertoi Panthersin verkkosivuilla.

Helsingissä ja Espoossa kesällä treenaava Lundell sai ensimmäiseltä kaudelta sanojensa mukaan enemmän kuin odotti.

– Koko kauden ajan oli todella hauskaa, ja joukkueessa oli loistava tunnelma. Nautin jokaisesta hetkestä. Aluksi tavoitteeni oli vain päästä joukkueeseen, mutta teki hyvää itseluottamukselle, kun pystyin heti tekemään tulostakin ja saamaan luottoa valmennukselta.