St. Louis Bluesin Ville Husso sai NHL:n pudotuspelikeväälle huikean startin joukkueen latistettua Minnesota Wild numeroin 4-0. Husso joutui kaiken lisäksi aikamoiseen kiekkosateeseen, kun kuteja tuli peräti 37 kappaletta.

Nuorten maailmanmestari teki ottelussa seurahistoriaa. Ottelun kakkostähdestä tuli ensimmäinen maalivahti Bluesissa, joka on pystynyt nollapeliin pudotuspelidebyytissä.

– Voiton saaminen tuntuu hyvältä, totta kai. Olin aiemmin hieman hermostunut, kuten normaalisti. Mutta sain pelille hyvän alun ja äijät taistelivat kovasti, suomalainen oli sanonut toimittaja Jeremy Rutherfordin mukaan.

– Alivoima oli epärealistista, ylivoima hyvää. Tämä oli iso voitto meille.

Husso loisti, mutta Minnesota Wild ei. Joukkueen kippari Jared Spurgeon sortui loppuhetkillä todelliseen idioottiomaisuuteen. Hän löi Bluesin Pavel Buhnevitshiä poikittaisella mailalla pohkeille, kun Blues-peluri voitti kiekon kaksikon väännössä.

ESPN kertoi, että tilanne menee jatkokäsittelyyn.