Tapparalta todellinen superhankinta – Leijonien olympiavoittaja palaa Liigaan!

© Kuva: Getty Images

Leijonien mukana Pekingissä olympiakultaa voittanut puolustaja Valtteri Kemiläinen palaa Tapparan riveihin.

Tamperelaisseura tiedotti keskiviikkona Kemiläisen kaksivuotisesta sopimuksesta.

Kemiläinen pelasi Tapparan riveissä viiden kauden ajan ennen KHL:ään siirtymistä kaudella 2021-22. Jyväskyläläinen edusti viime kaudella KHL-seura Vitjaz Podolskia ja SHL-seura Rögleä.

-Tinken saaminen takaisin Tapparan puolustukseen on joukkueelle ja koko Tappara-yhteisölle mahtava asia. Tinke oli viime kaudella isossa roolissa voittamassa olympiakultaa sekä CHL-mestaruuden. Tinke tulee olemaan isossa vastuussa ylivoiman viivapeluusta, ja pukukoppiin hän tuo johtajuutta ja voittamisen kulttuuria. Tinke on myös loistava esimerkki Tapparan kaikille nuorille puolustajille – hänen erityisosaamisestaan voivat joukkuekaverit ja seuran nuoret ottaa mallia omaan pelaamiseensa, Jussi Tapola kommentoi.