KooKoo kertoi tiedotteessaan, että keskushyökkääjä Axel Ottosson siirtyy Ruotsin Allsvenskanissa pelanneesta Björklövenistä Kouvolaan 1+1-vuotisella lapulla. Pelaaja iski menneellä kaudella kovat pinnat 15+33 (48) 48 ottelussa.

– Ottosson on ollut meillä jo useamman vuoden seurannassa. Hän on mennyt joka vuosi eteenpäin ja nyt on seuraavan askeleen aika ja on hienoa, että hän tarttui siihen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Pelaaja ampuu vasemmalta. Hänen hyökkäyspelitaito ja kiekossa pysyminen ahtaassakin tilassa ovat miehen vahvuuksia.

– Olen todella iloinen ja innoissani sopimuksestani KooKoon kanssa ja en malta odottaa, että pääsen Kouvolaan ja ennen kaikkea pelaamaan kouvolalaisen kotiyleisön eteen, Axel Ottosson kehuu kotiyleisön tunnelmaa.

KooKoo kertoi samalla, että se käyttää nuorten maailmanmestarihyökkääjä Miska Siikosen option. Pelikuntoon palatessaan hänet nähdään siis KooKoossa myös ensi kaudella.