Nyt ei vaikuta hyvältä! NHL-supertähti Sidney Crosbyn terveydentilasta tipahti huolestuttavia uutisia – kausi ohi?

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleissä New York Rangersiä vastaan jatkopaikasta vääntävän Pittsburgh Penguinsin leiristä kantautuu todella huolestuttavia uutisia.

Amerikkalainen mediajätti ESPN väittää Penguinsin megatähti Sidney Crosbyn kärsivän aivotärähdyksestä, joka tuli Jacob Trouban taklattua miestä joukkueiden viidennessä kohtaamisessa. Crosby oli sivussa lauantain vastaisen yön kuudennesta ottelusta.

Crosby jätti jo runkosarjassa 13 ottelua väliin erilaisten vammojen vuoksi. Aiemminkin urallaan pahoista aivotärähdyksistä kärsinyt tähti nakutti silti 69 pelaamassaan runkosarjapelissä tehot 31+53=84. Pens-legenda on ollut myös pudotuspeleissä joukkueensa paras pistemies yhdeksällä pisteellään.

Penguinsin kannalta joukkueen johtajan ja tärkeimmän kenttäpelaajan poissaolo Rangers-sarjan seitsemännestä ja ratkaisevasta ottelusta olisi jättimäinen takaisku, sillä joukkue pelaa jo valmiiksi ilman ykkös- ja kakkosmaalivahtejaan.

Voit katsoa Crosbyn loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta löytyvältä videolta.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE