Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välisen ottelusarjan kolmas peli oli melkoinen erikoisuus. Ensin mainitun kotijoukkueen 4-2-voitossa ei sinänsä ollut vielä mitään mullistavaa, mutta pelin ulkopuolella tapahtui kaksi välikohtausta, joiden kaltaisia ei ole miesmuistiin nähty.

Yhdessä tapauksessa pelikatkolla jäätä lumesta puhdistamaan tullut apulainen törmäsi vauhdilla toiseen linjatuomareista. Jonny Murray jatkoi tästä linkistä nähtävän tilanteen jälkeen peliä normaalisti, vaikka osuma oli hurjan näköinen. Artikkelikuvan henkilö ei liity

Toisessa välikohtauksessa jäähyaitiossa työskennellyt toimitsija ajautui paarikuntoon. Pleksi kaatui Joe Foleyn vasemmalta puolelta hänen päälleen, minkä vuoksi toimihenkilö vietiin jatkotutkimuksiin. Viaplay Urheilun mukaan Foley on kuitenkin kunnossa. Jos alla oleva video ei näy laitteellasi, voit katsoa klipin tästä linkistä.