Millainen valmentaja Jukka Jalonen todella on? Suomalainen NHL-tähti paljastaa: ”Kun se astuu huoneeseen sisään, niin…”

© Kuva: Leijonat.fi

Jukka Jalosen auktoriteettia suomalaisessa jääkiekko- ja urheiluskenessä on nykyisin turha kyseenalaistaa, onhan Leijonien päävalmentaja johdattanut maajoukkueemme miesten tasolla kahteen MM-kultaan sekä olympialaisten voittoon, minkä lisäksi palkintokaapista löytyy alle 20-vuotiaiden MM-kulta.

Florida Panthersin riveissä pudotuspelejä tahkoava, loistavan tulokaskauden NHL:ssä pelannut Anton Lundell tiivistää NHL Without a Map -sarjassa, minkälainen valmentaja Jalonen pelaajien silmissä todella on.

– Kun se astuu huoneeseen sisään, niin kaikki kunnioittaa sitä. Se on pelaajaystävällinen valmentaja. Kuuntelee pelaajia ja juttelee pelaajien kanssa. Kun treenataan ja pelataan, niin vedetään kunnolla, mutta vapaa-ajalla heitetään vitsiä ja naureskellaan.

– Ei olla liian tosissaan, mutta sitten kun pelataan, niin vaatimustaso on kyllä kova. Vaatii paljon pelaajilta, mutta myös itseltään, Lundell luettelee Jalosen vahvuuksia.

Voit kuunnella Lundellin ja Aleksander Barkovin haastattelun NHLWAMissa kokonaisuudessaan täältä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️