Leijonien MM-hopeamitalisti siirtyy Kärppiin – ”Haluan voittaa mestaruuksia, ja uskon, että Oulu on siihen hyvä paikka”

© Kuva: Getty Images

Liigassa viime kaudella puolivälieriin jäänyt Kärpät tiedotti nettisivuillaan, että 30-vuotias pakki Tommi Kivistö siirtyy Ouluun kolme kautta kattavalla sopimuksella.

– Kärpät on hyvä, perinteikäs suurseura Liigassa. Haluan voittaa mestaruuksia, ja uskon, että Oulu on siihen hyvä paikka. Vieraspelireissuilla Raksilassa on aina ollut hyvä meininki ja hyvät fanit. Se on ollut kiva paikka pelata, tuore Kärpät-kasvo sanoi.

– Pidän itseäni melko monipuolisena. Ykkösvahvuudet ovat alivoimapelaaminen, puolustaminen sekä kamppailupelaaminen. Ja kyllä minulla ihan jees veto on. Yksi vahvuuksista on myös luisteluvoima. Koen, että voisin sopia Liigaan hyvinkin.

Vantaalaislähtöinen pakki saapuu Ouluun sveitsiläisjoukkue SC Lionsista, jossa hän pelasi viime kauden lopulla kaikkiaan 22 matsia pistein 0+5. Ennen tuota Kivistö viiletti Jokerien paidassa 43 ottelussa pistein 4+9.

Pelaaja on voittanut urallaan kaksi miesten MM-hopeaa.