Lähteet: Florida Panthers valmis isoihin muutoksiin – supertähti ja kolme muuta nimeä ulos seurasta

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers tulee tekemään isojan muutoksia kokoonpanoon kesän aikana, kertoo ESPN.

NHL:n runkosarjan voittaneesta seurasta lähteviin pelaajiin kuuluu mediajätin toimittaja Kristen Shiltonin mukaan lähes täydellä varmuudella siirtotakarajalla hankitut Claude Giroux ja Ben Chiarot.

– Florida hankki Chiarotin ja Giroux’n auttamaan tämän kevään pudotuspelityöntöä silmällä pitäen. On epätodennäköistä, että kumpikaan pelaajista allekirjoittaisi pitkää jatkosopimusta, joten Panthersin on täytettävä nämä aukot muilla vaihtoehdoilla, Shilton kirjoittaa.

NHL-toimittaja Lyle Richardson listaa päälle kaksi nimeä, joita ei suurella todennäköisyydellä nähdä pantteripaidassa enää syksyllä.

Joe Thornton ja Mason Marchment ovat tulossa rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi. 42-vuotias Thornton on lopettamassa uraansa eikä palaa seuraan. Marchment teki hyvää jälkeä keskimmäisten kenttien pelaajana. 27-vuotias laitahyökkääjä kannattaisi pitää kokoonpanossa myös ensi kaudella, Richardson näkee, mutta uskoo samaan hengenvetoon tukalan palkkakattotilanteen pakottavan Panthersin mahdollisesti luopumaan pelaajasta.

Panthersin kausi päättyi tiistain vastaisena yönä toisena kautena peräkkäin Tampa Bay Lightningin käsittelyssä.