Suomalaishyökkääjä Kristian Vesalainen on jättämässä NHL-kaukalot toistaiseksi taakseen. Ruotsalaislehti Expressen kertoo, että Vesalainen on päässyt sopimukseen SHL-seura Malmö Redhawksin kanssa ensi kaudesta.

Menneellä kaudella 22-vuotias Vesalainen pelasi Winnipeg Jetsin paidassa 53 NHL-ottelua tehoin 2+1. Lisäksi hänet nähtiin AHL:ssä Manitoba Moosen joukkueessa, jossa hän pelasi 17 runkosarjaottelua pistein 3+3 sekä kaksi pudotuspeliottelua tehopisteittä.

Vesalainen on Winnipegin ykköskierroksen (#24) varaus kesältä 2017. Edellisen neljän kauden aikana Vesalaisen tilille on kertynyt 70 NHL-ottelua (2+3) ja 105 AHL-ottelua (20+34=54). Hyökkääjän sopimus umpeutui menneeseen kauteen.

Aiemmalla urallaan Vesalainen on pelannut Ruotsissa myöskin kausilla 2015-17. Silloin hän edusti Frölundaa ja pelasi sekä edustusjoukkueessa että junioreissa.