Kanadassa valtava kohu! Nuorten maajoukkuepelaajia syytetään järkyttävästä teosta

© Kuva: Getty Images

Kanadan kiekkopiireissä kuohuu. Nainen on syyttänyt kahdeksaa juniorikiekkoilijaa seksuaalisesta väkivallasta.

Osa syytetyistä pelaajista on korkean profiilin kiekkoilijat, ja he ovat kuuluneet Kanadan vuoden 2017-18 U20-maajoukkueeseen. Nainen, CHL ja Hockey Canada ovat saaneet sovittua asian, joten tapaus ei etene oikeuteen.

Nainen kertoi oikeusasiakirjojen mukaan, että kahdeksan pelaajaa kohdisti häneen seksuaalista väkivaltaa hotellihuoneessa, kun hän oli päihtynyt. Väitetty rikos tapahtui Hockey Canada Foundation gaalan jälkeen Ontariossa kesäkuussa 2018.

Myös NHL on puuttunut asiaan. NHL on kertonut tutkivansa, pelaako kukaan kahdeksasta pelaajasta nykyään NHL:ssä ja onko heidän suhteensa syytä ryhtyä toimiin.

Kanadan vuoden 2017-18 nuorten maajoukkueessa pelasi monia nykyisiä NHL-tähtiä, mutta tekijöiden henkilöllisyydestä ei ole tietoa. Joukkueen isoimmat nimet olivat maalivahti Carter Hart, puolustaja Cale Makar sekä hyökkääjä Robert Thomas.