Montreal Canadiensin hyökkääjä Joel Armia pelasi juuri uransa ensimmäiset miesten MM-kisat ja pääsi heti myöskin juhlimaan maailmanmestaruutta. Hän viimeisteli kymmeneen pelaamaansa otteluun pisteet 5+3 ja oli Leijonien neljänneksi paras pistemies turnauksessa.

Armian tavoin Porista kotoisin oleva suomalainen kiekkolegenda Veli-Pekka Ketola ylisti Armian otteita turnauksessa Ilta-Sanomille. Samalla Ketola hieman kuittaili myöskin rapakon taakse liittyen Armian rooliin joukkueessa.

– Joel Armia puolestaan näytti, että NHL:ssä valmentajat ovat umpisokeita, kun eivät peluuta miestä kärkiketjuissa traktoriketjun sijaan. Osasin odottaa Armialta huippupelejä, Ketola sanoi IS:lle.

28-vuotias Armia on pelannut NHL-urallaan tähän mennessä 396 ottelua tehopistein 68+71=139. Pääasiassa hän on tahkonnut joukkueensa alaketjuissa ja ollut sitä kautta tärkeä osa joukkuetta.