Kolmen kullan kerho sai vihdoin ensimmäisen suomalaispelaajan, kun Valtteri Filppula saavutti nyt maailmanmestaruuden aiemmin voitettujen olympiakullan sekä Stanley Cupin seuraksi.

Tämän lisäksi myöskin hieman vähemmälle huomiolle jäänyt kolmen kullan kerho sai kaksi uutta suomalaisjäsentä. He ovat Saku Mäenalanen sekä Ville Pokka, joilta löytyy palkintokaapista nyt maailmanmestaruus, olympiakulta sekä alle 20-vuotiaiden MM-kulta.

Mäenalanen ja Pokka ovat olleet juhlimassa kaikkia mestaruuksiaan yhdessä. He kuuluivat Leijonien olympiajoukkueeseen aiemmin tänä vuonna, minkä lisäksi nuorten maailmanmestaruuden he voittivat vuonna 2014.

Kyseiseen porukkaan kuuluu nyt kaikkiaan kolme suomalaispelaajaa. Aiemmin klubiin oli liittynyt ensimmäisenä suomalaisena Mikko Lehtonen, joka pääsi sinne olympiakullan voitettuaan. Hän voitti maailmanmestaruuden myöskin vuonna 2019 ja kuului Mäenalasen ja Pokan tavoin vuoden 2014 U20-joukkueeseen.