Esa Tikkanen huolestui, ettei Miro Heiskasesta saada parasta irti Leijonissa – ”Onko hän sitten enää niin kova vahvistus?”

© Kuva: Miikka Lahtinen

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue vahvistui torstaina Dallas Starsin puolustajilla Miro Heiskasella ja Esa Lindellillä.

NHL-legenda Esa Tikkanen on vahvistuksista luonnollisesti innoissaan, mutta yhdestä asiasta hän on hieman huolissaan. Saako Leijonat näistä huippuvahvistuksista tarpeeksi irti, jossa Jukka Jalonen peluuttaa kahdeksaa puolustajaa?

– Heiskanen & Lindell hyviä vahvistuksia Leijonat-joukkueeseen. Mutta onko järkevää peluuttaa näillä nimillä 4 pakkiparia??? Jos Miro Heiskanen pelaa NHL:ssä 25-30 min sijaan yhtäkkiä vain 16-18 min, niin onko hän sittenkään enää niin kova vahvistus?! Tikkanen kirjoittaa Twitterissä.

Jalonen on tykännyt viime vuosina peluuttaa neljää pakkiparia. Todennäköisesti myös perjantain Iso-Britannia-ottelussa Suomi pelaa näin. Nähtäväksi jää, kuinka NHL-vahvistukset nousevat esiin, vaikka minuutit ovat varmasti pienempiä kuin mihin he ovat Pohjois-Amerikassa tottuneet.