The Hockey News: Tämän takia Juuse Saros pitäisi valita NHL:n parhaaksi maalivahdiksi

© Kuva: Getty Images

The Hockey News julkaisi hiljattain artikkelin, jossa listattiin neljä suurinta suosikkia NHL:n parhaan maalivahdin Vezina-palkinnon voittajaksi sekä argumentit heidän valitsemisensa puolesta. Toisena listalla mainittiin Juuse Saros.

— Kun Pekka Rinne eläköityi viime kauden päätteeksi, Saros ei vain ottanut ykkösvahdin roolia haltuunsa, vaan teki Predators-maalin suusta hänen omansa sinetöiden paikkansa NHL-maalivahtien eliitissä, THN hehkuttaa. Jos Saros ei voita, hänet täytyisi vähintään nimetä ehdokkaaksi.

Saros on tilastojen valossa toisena sekä joukkueelle voitetuissa pisteissä että kohdatuissa laukauksissa maalia kohti. Tilastojen mukaan 26-vuotias veräjänvartijaa voi kiittää pistetilin karttumisesta 12,9:llä.