Teemu Selänne tyrmistyi Ducks-tähden kohtelusta – nosti esiin legendaarisen tappelijan: ”Tarvitsemme pari…”

© Kuva: Getty Images

Teemu Selänne otti Twitter-tilillään suorin sanoin kantaa Anaheim Ducksin nuoren tähtihyökkääjä Troy Terryn kohteluun.

24-vuotias Terry joutui toissa yön NHL-kierroksella Arizona Coyotesin Jay Beaglen ”kasvojenkohotuksen” kohteeksi. Nuorukainen jakoi myöhemmin kuvan turvonneesta naamataulustaan sosiaaliseen mediaan, josta Selänne jakoi kuvan omalle tililleen saatesanoin:

– En pidä siitä, kuinka näitä Ducksin nuoria tähtiä kohdellaan… Tarvitsemme pari Tie Domia tänne välittömästi. Vitsit ovat ohi, Selänne vaatii.

Domi muistetaan NHL:ssä kovanyrkkinä, jonka tehtävänkuvaan kuului aikoinaan joukkueensa supertähtien, kuten Selänteen, suojeleminen tarvittaessa nyrkein. Terryn kokemaa kohtelua olisikin ollut vaikea kuvitella Domin joukkueen tähtien joutuvan kokemaan.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️