Jääkiekkoliigan sensaatiojoukkue KooKoo oli kiinni lauantaina jättipaukussa kotonaan, kun se johti Tapparaa toisessa välieräkohtaamisessa avauserän jälkeen 3-1.

Tähtipakki Santtu Kinnusen kovan pääosuman takia menettänyt vierasjoukkue kuitenkin otti toisesta erästä eteenpäin ohjat käsiinsä. Toisen kaksikymppisen se voitti 0-2 ja viimeisen peräti 0-3 pelin päättyessä lopulta 3-6. Voitot ovat nyt tasan 1-1.

– KooKoo tuli vahvasti – me oltiin valmiina, mutta ei pystytty voittamaan kamppailuita ja reagoimaan. Alku oli shokki ja käsiteltiin sitä erätauolla, että tällainen joukkue emme halua olla, Tappara-luotsi Jussi Tapola sanoi Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

– Meidän täytyy pystyä pelaamaan paremmin, ja pystyttiin parantamaan toiseen erään. Oltiin perjantaina jaloissa toisessa erässä, löydettiin siihen muutama asia. Sitä kautta peli oli hyvin viihdyttävä ja fyysinen, pieniä asioita korostanut Tapola mietti.

Kinnunen on summannut seitsemässä pudotuspeliottelussa yhden syöttöpinnan, mutta runkosarjassa tilille kertyi mainiot tehot 7+15=22.

– Varmaan on jonkin aikaa pois. Katsotaan, kuka paikkaa.

Ottelusarja jatkuu maanantaina Tampereella.