Sarjan ensimmäinen kotivoitto on tosiasia – Tapparalle toinen voitto välierissä

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Liigassa pelattiin maanantai-iltana yksi välieräottelu, kun Tappara ja KooKoo kohtasivat Nokia Arenalla. Tamperelaiset kairasivat ottelusta sarjan ensimmäisen kotivoiton loppulukemin 4-2 ja siirtyivät välieräsarjassa voitoin 2-1-johtoon.

Maalittoman avauserän jälkeen toisessa erässä iskettiin yhteensä neljä osumaa. Ville Meskanen vei ensin KooKoon johtoon. Tämän jälkeen Tappara osui kahdesti, kun Patrik Virta ja Veli-Matti Savinainen onnistuivat maalinteossa. Radek Koblizek löi KooKoolle vielä tasoittavan osuman.

Päätöserässä Tapparan Kyle Platzer (artikkelikuvassa) viimeisteli voittomaalin. Otto Rauhala löi vielä kiekon tyhjiin viimeisellä minuutilla.

Tapparan maalilla Christian Heljanko torjui kaikkiaan 19 kertaa. KooKoon Oskari Setänen kirjautti puolestaan 28 torjuntaa.

Joukkueet pelaavat neljännen välieräottelun heti huomenna tiistaina Kouvolassa. Ottelu alkaa kello 18:30.