Ässät on vahvistanut ensi kauden hyökkäysosastoaan. Seura on solminut kaksivuotisen sopimuksen Jan-Mikael Järvisen, 34, kanssa.

Järvinen on kokenut Liiga-konkari. Hän on pelannut sarjassa 12 kautta ja voittanut kaksi mestaruutta Tapparan riveissä. Parhaalla kaudellaan 2018-19 Järvinen nakutti Tapparan riveissä 60 ottelussa tehot 10+30=40.

Viimeiset kolme kautta Järvinen on pelannut ulkomailla Saksassa, Ruotsissa ja Itävallassa. Tällä kaudella hän iski ICEHL:ssä 46 ottelussa tehot 4+18=22.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kokeneen ja paljon voittaneen kotimaisen keskushyökkääjän kiinnitettyä Ässiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Jan-Mikael Järvinen on huippu-urheilija sanan kaikissa merkityksissä ja hän on pelannut aivan top-organisaatioissa. Tappara, Mannheim, Malmö ja Salzburg, kaikki ovat eurooppalaisia huippujoukkueita, joissa vaatimustaso on todella korkealla, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

Kymmenen viime kauden aikana hän on ollut joka kerta pudotuspeleissä, seitsemän kertaa finaaleissa ja kolmesti voittanut mestaruuden. Se kertoo aika paljon Jan-Mikael Järvisestä.