Jääkiekon ystäville on luvassa huikea ilta. Ensin Liigassa pelataan kaksi välieräottelua. Loppuillasta Yle taas näyttää kaksi NHL-ottelua ilmaiseksi TV2:lta.

Ensimmäinen matsi alkaa kello 21:00. Vastakkain ovat Dallas Stars ja New Jersey Devils. Matsissa nähdään melkoinen kattaus suomalaistähtiä. Dallasissa pelaavat Miro Heiskanen, Esa Lindell, Roope Hintz ja Jani Hakanpää. Devilsin ainoa suomalaisnimi on Janne Kuokkanen.

Kello 01:00 puolestaan alkaa Nashville Predatorsin ja Florida Panthersin välinen kamppailu. Myöhemmässä ottelussa suomalaisia vasta riittääkin. Floridan joukkueeseen kuuluvat Aleksander Barkov, Eetu Luostarinen, Petteri Lindbohm, Markus Nutivaara sekä Anton Lundell. Nashvillessa kiekkoilevat Mikael Granlund, Eeli Tolvanen ja Juuse Saros.

Viikonlopun Ylen ilmaisottelut:

Lauantai 9.4. klo 21:00: Dallas Stars – New Jersey Devils
Sunnuntai 10.4. klo 01:00: Nashville Predators – Florida Panthers