Jääkiekkotilastoihin ja -siirtoihin erikoistunut Eliteprospects väitti aiemmin viikolla, että Ilari Melart olisi jättämässä saksalaisen Adler Mannheimin tämän sesongin jälkeen.

Suomalaispelaaja on edustanut porukkaa yhden kauden ajan, mutta ensi kaudella hänet nähdään ruotsalaisen Hockey Newsin mukaan vanhan tutun HIFK:n väreissä. Isokokoinen Suomen mestari edusti joukkuetta jääkiekkoliigassa jo kausina 2008-13.

Tällä kaudella 21 pelissä tehot 2+12=14 summanneella Melartilla olisi ollut saksalaisporukan kanssa sopimusta jäljellä vielä ensi kauden verran. Hän on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, ja Eliteprospectsin pelaajakortin mukaan Melart on nytkin sivussa näiden takia.

Melart on voittanut liigakullan lisäksi myös Ruotsin mestaruuden vuosi sitten Växjössä. Hän edusti Suomea jääkiekon MM-kisoissa vuonna 2013, ja hän on kuulunut sen jälkeenkin Leijoniin tasaiseen tahtiin.