Jokereissa kiekkoja kausina 2020-22 torjunut ruotsalaisvahti Anders Lindbäck lähtee KHL:stä kolmen kauden jälkeen, Expressen kirjoitti pääsiäisenä. MM-pronssimitalisti edusti ennen helsinkiläisseuraa Torpedo Nizhni Novgorodia.

Pelaaja on palaamassa jutun mukaan kasvattajaseura Brynäsiin, jota hän edusti viimeksi kaudella 2008-09. Sopimus on lähteen mukaan kolmevuotinen.

– En kommentoi niiden pelaajien tilannetta, joilla on sopimus muiden seurojen kanssa, Brynäsin urheilumanageri Johan Alcen kertoi.

Mahdollinen sopimus tarkoittaa myös sitä, että Veini Vehviläinen jättää seuran.

– En voi kommentoida tätäkään, Alcen jatkoi.

Suomalaismolarin visiitti Brynäsiin jäisi täten yhden kauden mittaiseksi. Hän pelasi ennen Ruotsiin siirtymistä sesongilla 2020-21 muun muassa JYPissä lainalla. Vehviläinen torjui Ruotsissa 48 matsia prosenttien ollessa runkosarjassa 90,8 ja pudotuspeleissä 90,5.

Brynäs putosi jatkosta jo pudotuspelien avauskierroksella.